Welzijn Koggenland
De balans tussen Willen en Kunnen

Column

Elke maand even een onderwerp onder de loep; hoe staan wij als Fractie Welzijn Koggenland tegenover een onderwerp. Je kunt hier een impressie krijgen van onze visie.

Column januari ’18

Zichtbaar

De verkiezingen in zicht, een goede reden om extra zichtbaar te zijn binnen de gemeente. Uiteraard stellen we ons zeker zichtbaar op in het dagelijks leven als raadslid en fractie Welzijn Koggenland, maar toch weten te weinig mensen wie er bij de lokale politiek betrokken zijn. Gelukkig zijn alle fractieleden in onze fractie multifunctioneel en dus ook actief bij meerdere verenigingen. Trots zijn wij op onze kandidatenlijst en op Koggenland, samen staan wij voor de inzet van Welzijn Koggenland. Allen betrokken om er voor te gaan, volop in het leven en stralen wij een levenslust uit die staat als een huis!

Met deze vragen zijn we gaan brainstormen en zijn we tot een gezamenlijk plan gekomen; inzicht krijgen over het ophalen van vuilnis, een onderwerp dat voor elke inwoner geldt.

vuilnisbakken

We gaan d.m.v. drie vragen inzicht proberen te krijgen:

We zullen u een rode invulling vragen in het kader van de komende verkiezingen.

Hopelijk treffen we u bij het boodschappen doen in onze gemeente op zaterdag 10 of 17 februari en mogen we een minuutje tijd van u gebruiken, en zo kennis met elkaar te maken!

Deze antwoorden willen we bundelen en overhandigen aan de portefeuillehouder, wethouder Koos Knijn. Zodat hij dit namens Welzijn Koggenland, als signaal vanuit de inwoners mee kan nemen naar de komende vergadering van de HVC (Huis Vuil Centrale).

Welzijn Koggenland de balans tussen willen en kunnen!