Welzijn Koggenland
De balans tussen Willen en Kunnen

Column

Elke maand even een onderwerp onder de loep; hoe staan wij als Fractie Welzijn Koggenland tegenover een onderwerp. Je kunt hier een impressie krijgen van onze visie.

Column december ’18

Laatste loodjes

De laatste loodjes van het jaar, half december is het alweer. De dagen zijn kort en de avonden en nachten lang en donker. Toch gaan de werkzaamheden gewoon door, ook voor de gemeenteraad. Het licht opsteken voor helder zicht, we zitten gelukkig in een goed ritme. In de decembermaand maken we tijd om terug te blikken, zo aan het eind van een jaar. Maar, ambitieus als we zijn, kijken we vooral vooruit, naar de stip op de horizon.

Kerstfoto fractie Welzijn Koggenland

Glasvezel en realisatie van woningbouw in diverse kernen zijn een paar mooie hoogtepunten van 2018, de toekomst zien we duurzaam tegemoet!

In het nieuwe jaar 2019 komt er een nieuwe burgemeester, spannend, wie dit zal worden? Een man of een vrouw, wat is de achtergrond? Welke kijk zal dit geven op onze gemeente en raad? Uitdagend en positief gaan we een nieuwe termijn in met elkaar.

Maar we realiseren ons dan ook dat het een moment van afscheid zal zijn. Onze huidige burgemeester zal gaan genieten van zijn welverdiende rust. Voor hem nu nog een laatste jaarwisseling en, niet te vergeten, een laatste nieuwjaarsontmoeting op maandag 7 januari 2019. Zet het in uw agenda, alle inwoners van Koggenland zijn van harte welkom!

Het college van burgemeester en wethouders ontvangt u in het gemeentehuis. Ook verenigingen, bedrijven en andere relaties van Koggenland zijn van harte welkom. Traditioneel worden deze avond de ‘Vrijwilliger en Sporter van het jaar’ benoemd en ook de ‘Aanmoedigingsprijs’ voor jongeren wordt uitgereikt. Inloop is (i.v.m. de avondopenstelling) mogelijk vanaf 20.00 uur, om 20.30 uur start het officiële programma.

We hopen met u het glas te heffen op een positief nieuw jaar waarin wij als fractie Welzijn Koggenland ook in 2019 zorg dragen voor het ‘Welzijn in Koggenland’!